Hyvä elämä on sitä, että sulla on naapuria uudempi auto, punainen tupa ja perunamaa (siinä tuvassa luonnollisesti 300 neliöö, uima-allas, tenniskenttä, ja perunamaata hoitaa palkattu puutarhuri ´jne). Lomailet ainakin 4 kertaa vuodessa Mallorcalla, Palkkakuitti on sitä luokkaa, että sitä voi saunaillassa leveillä shampanjan kera ja se jätetään jääkaapin oveen että sen näkee myös muutkin. Vaimo pitää teekutsuja, ja mies juoksee kaikenmaailman kokouksissa maistellen konjakkia, vähän golffia pelaillen ja kumppaneita selkään "taputtaen". 

Ja hei auto. Kyllä nyt vähintään 3litranen kone pitää olla että liikenteeseen kehtaa mennä. Ainoo miinus toki on, että saat maksimissaan ajaa 120km/h joten...noh jossain punaisissa voi vähän konetta murautella, ah mikä onni. Pääasia, että naapurin corolla näyttää huonommalta.

Asunto, alle sadan neliön luukussa, kukapa siellä elää? Kyllä vähintään 300neliön kämppä, ja postimerkin kokoinen piha. Just sen verran nurtsaa, että voi rahtaa naapurin kateuden kohteeksi sen tuliterän grillin jossa tietokone grillaa puolestasi kokonaisen sian. Naapuri näppärästi siinä vieressä, seinä siinä metrin päässä ja kiroilet kun se kyttää aidan yli harvasen päivä, että tippuuko sun lehmuksesta lehdet sen puolelle. Kilauttelet lasia grillatessa ja kerrot naapurille,että vain kallein wiski kelpaa tän possun kanssa, ja eihän nyt juhlissa voi tarjota kuin parasta (ja kalleinta mitä alkosta löytyy...).

Luottokortti, jokaisen rikkaan käyntikortti. Ja vielä joku kultainen, jossa sata miljoonaa hienoa merkintää että tällä tilillä on luottoa. Sehän kertoo kaupan kassalle ja muille jonossa oleville, että hyvin menee. Eihän muuten pankki antaisi sinulle "kultakorttia" jota luonnollisesti heilutat ennenkuin tunget sen maksukoneeseen. Ja käydään luonnollisesti vaan Stokkalla, Lidlissä käy vaan köyhät.

Rahalla luonnollisesti voit pitää huolta hyvinvoinnistasi. Rahalla kuntosalille ja virtuaalivalmentaja karjuu tietokoneäänellä ja näyttää sinulle peukkua ruudulla. Tai sitten tietty ostat ihan oman elävän personal trainerin joka huutaa sun korvaan pinkit trikoot jalassa "jaksaa jaksaa" kun nostelet trendikkäästi kilon painoja.  Ja hei, tottakai sellainen kuntosali, missä käy vaan trendikkäitä ihmisiä, joiden kanssa ottaa belfie-kuvia ja marista että salilla haisee hiki.

 Jos väsyttää, niin nappia vitamiinipurkista, juot kaikenmaailman jauholla höystettyjä juomia, sekoittelet kaikenmaailman yrttejä joita taputtelet ihollesi. Kaikki mikä kasvaa maassa, pitää hieroa naamaan. 

Sosiaalisesti toki olet aktiivinen, facebookissa, instagrammissa ja twitterissä päivität päivittäin kuvien kera, kuinka jaksoit sitä tätä ja tota. Samalla toki kerrot, että kuinka ihme-ihminen olet kun on kiire eikä aikaa juurikaan olisi. Ja selfiet, toki pitää ottaa joka kulmassa missä liikut. 

Jos vähän harmittaa, meinaa tulla kuulkaas Burnout kun elämä on niin rankkaa, netistä voit sitten etsiä jonkun sivuston, liittyä mukaan 100euron kk-maksulla ja tilata luentoja sähköpostiin jossa  joku koutsaa sua parempaan elämään ja olemaan tasapainoisempi ja voimaantumaan elämän kiireistä huolimatta!!! Ja käyt halaa puita, voimaannut ihan varmasti! Kivasti sillä audilla hurautat Kehä ykkösen ulkopuolelle Sellon parkkikselle halimaan puita samalla kun voimaannutat ittees shoppailemalla vähän lisää kaikkea kivaa turhaketta, just tähän börnouttiin auttaa tuo sadan euron biletoppi.. 

Sitten kun pääset vihdoin eläkkeelle, elät vuoden ja pumppu leikkaa kiinni. Hautaus ja sitten kaikki unohtaa sut, muistaa ainoastaan tapella siitä rahasta minkä jätit jälkeesi. Joku ehkä säälistä tuo kerran vuodessa kynttilän haudalle ja kiroaa, että perhana kun menit tuhlaa liikaa rahaa elämäs aikana, ettei muille jäänyt mitään.