TAIKINA;
2 ½ dl maitoa tai vettä
1 pala hiivaa
1 dl sokeria
3/4 tl suolaa
2 tl kardemummaa
1 kananmuna
n. 7-8 dl vehnäjauhoja
75 g pehmeää rasvaa
RAHKASEOS2 dl Vaniljakreemijauhetta
4 dl Kylmää vettä
500 g Maitorahkaa
1-1½ dl Sokeria
n.3 dl vadelmia jotka upotetaan pullaan lopuksi
Voitele munalla ja heitä raesokeria siten rahka koloon joka on tehty lasilla tai muulla pyöreällä painettu.
200ASTETTA UUNIN KESKITASOLLA KUNNES PINTA ON IHANAN RUSKEA!
HUOM! Rahkaseosta jää yli reilusti, joten ohjeen pienetäminen kannattaa tai sitten tekee isomman taikinan. Mä erehyin heittää koko maitorahkan mukaan niin oli pakko tehdä suurempi satsi,mutta ainakin puolet jää yli. Ohje on 50 pulllalle ja mä sain tehtyä noita 14kpl.