TAIKINA;

2 ½ dl maitoa tai vettä

1 pala hiivaa

1 dl sokeria

3/4 tl suolaa

2 tl kardemummaa

1 kananmuna

n. 7-8 dl vehnäjauhoja

75 g pehmeää rasvaa

RAHKASEOS

2 dl Vaniljakreemijauhetta

4 dl Kylmää vettä

500 g Maitorahkaa

1-1½ dl Sokeria

n.3 dl vadelmia jotka upotetaan pullaan lopuksi

Voitele munalla ja heitä raesokeria siten rahka koloon joka on tehty lasilla tai muulla pyöreällä painettu.

200ASTETTA UUNIN KESKITASOLLA KUNNES PINTA ON IHANAN RUSKEA!

 

HUOM! Rahkaseosta jää yli reilusti, joten ohjeen pienetäminen kannattaa tai sitten tekee isomman taikinan. Mä erehyin heittää koko maitorahkan mukaan niin oli pakko tehdä suurempi satsi,mutta ainakin puolet jää yli. Ohje on 50 pulllalle ja mä sain tehtyä noita 14kpl.